Rid Med Hjertet Giv penge til velgørenhed i stedet for julegaver ?
Så langt går vi ikke, men.
Der er mange danske organisationer som har brug for hjælp, som f.eks. Julemærkehjemmet, de hjælper børn med trivselsmæssige problemer.
Det kan også være Natteravnene, Børnekanserfonden, eller hvilken som helst anden ærlig institution som sørger for at hjælpe de unge mennesker eller personer med særlige behov.
Disse danske organisationer har mindst ligeså meget brug for vores støtte som de hjælpeorganisationer der opererer i udlandet. For vi skal huske på at der er folk her i Danmark der også har det svært og har brug for hjælp.
Umiddelbart set har vi det godt i Danmark og vi har måske ikke så meget at klage over i forhold til folk i andre lande, men derfor kan individuelle personer godt have det svært alligevel. Vi skal støtte velgørenhed til socialt arbejde.
Derfor vil DFGK Langagergård gerne være ambassadør for et velgørenheds koncept som på sigt gerne skulle blive landsdækkende. Rid Med Hjertet er en ”ganske” almindelig stævne, hvor dommer, banebygger og daglig personale, har sagt ja til at afvikle stævnet uden løn, når stævnet oprettes og godkendes i Stævns systemet, stævnet SKAL afvikles på GO/Event for at der er 100% sikkerhed for at alt går korrekt til, så er det dens udvalgte organisations kontonummer som er registreret, på den måde sikre jeg mig at pengene går ubeskåret til formålet. Jeg tror 100 % på at det her kunne blive stort, og jeg så gerne at der var andre klubber som vil gøre brug af konceptet, for her er potentiale for at gøre en forskel.
Tommy Nielsen.
Har du ikke mulighed for at støtte op om projektet, så har du mulighed for at stødte Julemærkehjemmet her.
Se hvad de skriver om os.
Ræs Med Hjertet Hjemmeside
Rid Med Hjertet